* Samarbeidspartner


Skrevet av Emne: OSCam med VTI til flerbruker  (Lest 2854 ganger)

Utlogget NorwayAv

  • Kvasirdo
  • *
  • Innlegg: 5
OSCam med VTI til flerbruker
« på: Oktober 01, 2016, 15:31:56 »
Kan noen hjelpe meg med hvordan vi kan bruke et kort på dekodere i samme hus.
Har lagt ved de forskjellige skriptene.
Vu+ Ultimo virker fint med CD kortet, men ikke i Solo SE.
Hva er galt med Solo SE oppsettet?

Vu+ Ultimo (Server)
oscam.conf

[global]
nice          = -1
maxlogsize              = 100
preferlocalcards        = 1

[dvbapi]
enabled                 = 1
au                      = 1
user                    = Ultimo
psw                     = 123456

[webIF]
httpport                = 3031
httphelplang            = en
httprefresh             = 10
httpallowed             = 192.168.1.1-192.168.1.255
httphideidleclients     = 1
httpreadonly            = 0
httpsavefullcfg         = 0
http_status_log         = 1

oscam.server

[reader]
label         = Canal_Digital_Nordic
protocol      = internal
detect         = cd
Mhz                     = 500
cardmhz                 = 358
device         = /dev/sci0
emmcache      = 1,3,2
group         = 1
caid         = 0B00
ident         = 0B00:000000

oscam.user

[account]
user         = Ultimo
pwd                     = 123456
disabled       = 0
group         = 1
AU         = 1

[account]
user         = SoloSE
pwd                     = 123456
disabled       = 0
group         = 1
AU         = 1

Vu+ Solo SE
oscam.conf

[global]
nice          = -1
maxlogsize              = 100
preferlocalcards        = 1

[dvbapi]
enabled                 = 1
au                      = 1
user                    = SoloSE
psw                     = 123456

oscam.server

[reader]
label         = Canal_Digital_Nordic
protocol      = internal
detect         = cd
Mhz                     = 500
cardmhz                 = 358
device         = /dev/sci0
emmcache      = 1,3,2
group         = 1
caid         = 0B00
ident         = 0B00:000000

Utlogget twin

  • Kvasirdo
  • *
  • Innlegg: 48
Sv: OSCam med VTI til flerbruker
« Svar #1 på: Oktober 01, 2016, 17:09:14 »
Er det denne utgaven du kjører???
http://www.kvasirdo.com/forum/smf/index.php?topic=2050.0

Prøv å la være å sette MHz = 500 og Card MHz = 357.
La feltene stå tomme, Oscam velger farten selv. Husk å restart Oscam.
Normalt sett skal det se slik ut:

MHz = 2700
Card MHz = 450

Utlogget NorwayAv

  • Kvasirdo
  • *
  • Innlegg: 5
Sv: OSCam med VTI til flerbruker
« Svar #2 på: Oktober 02, 2016, 00:26:50 »
Takk for kjapt svar!
Det er den jeg bruker ja, fikk det til men dog ved bruk av cccam videre lokalt til den andre.

Er det ikke mulig å bruke oscam på dekoding og distribueringen?

Utlogget twin

  • Kvasirdo
  • *
  • Innlegg: 48
Sv: OSCam med VTI til flerbruker
« Svar #3 på: Oktober 02, 2016, 08:40:09 »
Jo du kan fint bruke Oscam på begge med Cccam protocol.
Denne skal ligge i oscam.conf i ultimo. eks. her så har ultimo ip 10.0.0.30
Kode: [Velg]
[cccam]
port               = 12000
version            = 2.3.0
Og denne som reader i oscam.server på vusolo:
Kode: [Velg]
[reader]
label                         = lokal ultimo
enable                        = 1
protocol                      = cccam
device                        = 10.0.0.30,12000
user                          = SoloSE
password                      = 12345
inactivitytimeout             = 30
group                         = 1
cccversion                    = 2.3.0
ccckeepalive                  = 1


« Siste redigering: Oktober 02, 2016, 08:42:12 av twin »

Utlogget NorwayAv

  • Kvasirdo
  • *
  • Innlegg: 5
Sv: OSCam med VTI til flerbruker
« Svar #4 på: Oktober 02, 2016, 10:06:24 »
Konge!!!

Det funket jo klokkerent :-)
Nå kan jeg sette inn kort i kortleser og den går automatisk over til den dersom Ultimo er defekt på en og samme softcam......

Hjertelig takk

 


SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal