* Samarbeidspartner


Skrevet av Emne: Tallerken anbefaling, Dream Wavefrontier Torodial 55  (Lest 2733 ganger)

Utlogget Henry

  • Vip
  • Kvasirdo
  • **
  • Innlegg: 336
Tallerken anbefaling, Dream Wavefrontier Torodial 55
« på: Juni 30, 2010, 02:20:50 »
Etter å ha kjøpt 1 kr,- tallerkener i mange år som har fungert tilfredstilenede så bestemte jeg meg for å prøve en Dream Wavefrontier Torodial 55 antenne fra Parabolutstyr.
På denne antenna følger det med holdere til 5 LNB'er men jeg har bare behov for 4, egentlig bare 2 men det er nå litt artig å zappe litt rundt i verden å se på alt det håpløse som er der ute  ;)
I grunn er hensikten å ha tv i flere rom fra Canal Digital, og jeg fant ut at å ha to eller tre antenner på veggen ble for voldsomt. Jeg kjøpte like greit dobbelt LNB til det andre rommet.
Antenna er jo en drøm å montere, litt dårlig beskrivelse husker jeg under montering men det finner man fort ut av. ved bruk av Satlex som dere finner snarvei øverst på denne siden og velger Torodial og så satelitten lengst øst og så den man skal ha lengst vest så får man en beskrivelse hvordan man setter LNBene rett, da er det egentlig bare å vite hvor man bor i verden og plassere antenna etter de tallene som står i midten av den listingen som dukker opp. Den lista på antenna som LNBene skal monterest på er i samsvar med den listingen man får i Satlex.
Nå er det bare tut å kjør, muligens noen småjusteringer må man beregnes, men alle satelittene er inne.

Om man vil ha inn flere på Sør,øst/vest himmelen så er allternativet en T90, da har man vel alt som er på himmelen og mye zappetid foran seg  :)

Her er en link til antenna http://http://parabolutstyr.no/catalog/product_info.php?cPath=123_125&products_id=235

Anbefales på sterkeste, denne er faktisk lettere å montere en div merkebutikkantenner.
Kom inn og få deg litt.......KAFFE!

 


SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal